Wij staan voor u klaar

Over ons

Persoonlijke tandheelkunde op hoog niveau.

Al jaren toonaangevend

Dentpoint is een praktijk met een kleinschalig maar deskundig team. Wij vinden het belangrijk dat iedere patiënt de persoonlijke aandacht krijgt. Dit doen wij mede door de zorgvraag en lange termijn behandeling van de mondgezondheid centraal te zetten. Dit van het behandelen van angstige patiënten en kinderen, uitgebreide plannen en klein chirurgische ingrepen, wortelkanaalbehandelingen en, (implantologisch) kroon- en brugwerk, protheses en gecompliceerde extracties, parodontologische (tandvlees) behandelingen en ondersteuning bij de dagelijkse verzorging.

Wij verplaatsen ons in de patiënt en betrekken de patiënt het behandelplan. Door onze perfecte goedgeorganiseerde teamsamenwerking bieden wij persoonlijke hoogwaardige tandheelkunde op hoog niveau.

Dentpoint staat voor tandheelkundige kwaliteit, maar ook qua service en aandacht voor onze patiënten. Onze medewerkers hebben allemaal de benodigde opleidingen gevolgd (en behaald) en er is een uitgebalanceerde eenheid van jonge enthousiaste en ervaren oudere collega’s.

Ons doel is iedereen zorg op maat te bieden. Ons uitgangspunt is dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. Wij vinden dat uiterst belangrijk in een tijd waar dat vaak andersom is. Maar uiteindelijk is mond-tot-mondreclame de beste reclame! Onze praktijk is volledig afgestemd op de hedendaagse vraag naar tandheelkundige zorg. U kunt in de praktijk terecht voor alles op het gebied van mondzorg.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:00 – 20:00

Dinsdag
08:00 – 17:00

Woensdag
08:00 – 17:00

Donderdag
08:00 – 17:00

Vrijdag
08:00 – 17:00

Altijd in de juiste handen

Waar nodig wordt er gebruik gemaakt van specialistische hulp zoals kaakchirurg, orthodontist, endodontoloog, parodontoloog en implantoloog. Hiermee zijn afspraken gemaakt inzake verwijzing, behandelingen, overleg en terugkoppeling.