Wij staan voor u klaar

Werken bij

Werken bij DentPoint

Welkom bij ons aanbod van openstaande vacatures. Graag willen wij kennis met je maken mocht je geïnteresseerd zijn in een of meerdere vacatures. Wij vinden het belangrijk dat zowel de functie als het team bij je past. We nodigen je daarom graag uit voor een persoonlijk gesprek op locatie.

Naast dat vinden het belangrijk dat ieder teamlid met plezier naar zijn werk komt. Hier dragen wij ons steentje aan bij door continu te blijven investeren in een fijne werkomgeving. Daarnaast hebben wij een werkomgeving met korte lijntjes waardoor wij een persoonlijke benadering hanteren en wij als praktijk een informele sfeer creëren. We zijn een team met zeer deskundig personeel die zich continu blijft door ontwikkelen door scholing en het delen van kennis en kunde.

Mocht je nu blij en nieuwsgierig worden van onze werkwijze neem dan graag met ons contact op via info@dentpoint.nl.

Gezellige groepspraktijk zoekt balie-/officemedewerker

Voor onze praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie balie-/officemedewerker. Wil jij de best mogelijke ondersteuning aan de praktijk geven, ben je daarnaast een kei in plannen en beschik je over organisatorische vaardigheden? Dan is dit een leuke job voor jou. Je bent het eerste persoonlijk contact voor de patiënt en vaak ook het laatste als de patiënt weer vertrekt en daarmee het visitekaartje van deze praktijk. Word je hier enthousiast van dan is dit de kans voor jou.

Gezellige groepspraktijk zoekt mondhygiëniste

We zijn op zoek naar een leuke mondhygiëniste (voor 2 of meer dagen) die het leuk vindt om in een dynamisch en hecht team te werken in onze gezellige praktijk. Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een prettige en veilige omgeving. Wegens uitbreiding, van een 4-kamer naar een 9-kamer praktijk (dus alles is lekker nieuw), zijn wij op zoek naar een extra mondhygiëniste.

Gezellige groepspraktijk zoekt tandartsassistent

We zijn op zoek naar een gezellige ‘tandarts assistente’ die het leuk vindt om in een dynamisch team te werken in onze leuke praktijk. Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Wegens uitbreiding, van een 4-kamer naar een 8-kamer praktijk, zijn we op zoek naar een extra tandartsassistente. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel. Ben jij die enthousiaste assistent die houdt van een uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een part-time of full-time functie.

Is er geen vacature beschikbaar? Ook dan komen wij graag met u in contact! Stuur een open sollicitatie met motivatie en CV naar:

backoffice@atlasdentalcare.eu

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:00 – 20:00

Dinsdag
08:00 – 17:00

Woensdag
08:00 – 17:00

Donderdag
08:00 – 17:00

Vrijdag
08:00 – 17:00